”Din Platforma Romania 100 se va desprinde un partid politic si asta fara nicio indoiala. Noi, cei care am fondat Romania 100 suntem hotarati sa facem lucrul acesta. As spune chiar ca e un proces natural(...) Da, se va desprinde un partid politic din Platforma Romania 100, dar care are nevoie de o fundatie solida de principii, de idei, de valori si are nevoie si de o viziune si de programe si chiar de proiecte.

Cred ca este necesar sa arartam oamenilor nu doar o viziune si o ideologie, e nevoie sa arartam ce inseamna, in ce se traduce ideologia, in ce se traduc acele valori, principii, etica, morala care pot sa contureze la un moment dat si ideologia”, a anuntat Dacian Ciolos la o intalnire cu membrii Platformei Romania 100.

El a spus ca viitoarea formatiune politica nu va actiona impotriva partidelor cu care impartaseste aceleasi valori, ci va fi deschisa colaborarii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Spania este în stare de șoc după ce fiul unui actor celebru a fost condamnat pe viață în Thailanda pentru o crimă- antena3.ro

”Exista un risc ca acest proiect  sa duca la faramitarea opozitiei care si asa, cat o fi ea de

puternica, e impartita pe mai multe bucati (…) Mie mi se pare cumva ca o responsabilitate pe care n-am cum decat sa o asum ca din aceasta platforma sa se desprinda si un partid politic, care nu va actiona impotriva celor cu care impartasim valorim idei si principii comune, cu care avem acelasi AND si ca vom fi deschisi celor cu care putem lucra. Nu avem de gand sa ne batem cu cei alaturi de care trebuie sa actionam in perioada urmatoare. Ne dorim sa lucram impreuna cu cei care nu doar declara, dar si dovedesc ca impartasesc aceleasi valori si principii”, a mai spus Ciolos.

”Vom fi gata sa ne prezentam la urmatoarele alegeri cu o oferta politica, indiferent cand vor avea ele loc”, a mai aratat fostul premier.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si