Intrebat daca va onora invitatia PNL de a candida pe listele parlamendare sau de a prelua conducerea PNL, Ciolos a raspuns: "Nu o sa ma inscriu intr-un partid si nici nu o sa particip la alegeri pentru ca am promis"

Ciolos a mai spus ca doreste sa isi pastreze credibilitatea de premier independent si ca a promis inca de la preluarea mandatului ca nu se va implica in politica.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Eu am spus un lucru foarte clar, ca imi asum acest mandat ca premier independent politic si tocmai pentru a avea credibilitateta unui premier independent politic nu o sa particip la alegerile din acest an.(...) Probabil ca pot sa fac anumite greseli, dar nu mint", a mai spus seful Executivului, potrivit hotnew.ro.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu l-a invitat pe Dacian Ciolos sa se alature liberalilor, insa a precizat ca premierul are timp se se gandeasca la aceasta oferta, dar ca este sigura ca va da curs invitatiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si