Victor Ponta, fost prim-ministru si actual deputat, si-a depus recent declaratia de avere, noutatea fata de precedentele fiind aceea ca in portofoliul familiei a aparut o masina nou-nouta, cumparata de Daciana Sarbu. Sotia lui Ponta, care este europarlamentar, si-a vandut vechiul autoturism, in iulie 2015, cu 20.000 de euro, iar in aprilie 2016 a cumparat, cu 26.500 de euro, o masina de la un dealer de autoturisme din Constanta care importa marci ca Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Volvo sau Hyundai.

Desi incasase 20.000 de euro pe vechea ei masina, Daciana a preferat sa incheie un contract de leasing, scadent in 2019, in valoare de 22.788 de euro. Mai mult, venitul de europarlamentar al Dacianei, 75.925 de euro (6.300 de euro pe luna) i-ar fi permis acesteia sa cumpere masina cu banii jos. In orice caz, contributia ei la bugetul familiei este consistenta, pentru ca Victor Ponta a castigat, anul trecut, din salariul de prim-ministru si de deputat, aproximativ 136.000 de lei, adica 11.333 lei pe luna (aproximativ 2.500 de euro), mult mai putin decat venitul Dacianei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si