A scormonit in pamant sa vada exact cat de avansata e cultura si a explicat celor care il urmareau pe facebook ce mai trebuie facut. L-a cam incurcat limba romana.

Citeste si: Colaborare tot mai stransa intre Romania si Turcia! Cele doua tari au puz bazele unui nou parteneriat comercial!

Cu mainile in tarana, Petre Daea a facut rapid o analiza a culturii de grau.

"Asta a apucat sa iese (corect: sa iasa, n.r.). Ne-a ajutat vremea acum. Caldura si umiditatea i-a permis (corect: i-au permis, n.r.) sa iese (corect: sa iasa, n.r.)"- Cam o greseala la fiecare 5 secunde a reusit sa faca ministrul Daea, care spera, probabil, ca Romania sa redevina granarul Europei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Agricultorii sunt insa nemultumiti de cum arata acum culturile de grau.

Chiar daca temperaturile sunt mari pentru aceasta perioada, graul a incoltit mai tarziu. De vina ar fi seceta din toamna trecuta, spune acest inginer agronom din localitatea bihoreana Palota. Atunci, precipitatiile au fost cam la jumatate din cat ar fi fost nevoie.

Citeste si: Andrei Cristea a fost fascinat de publicul de la Craiova: “Am avut impresia că sunt în altă țară!" 

Ca un covor verde ar trebui sa arata campul, spun specialistii, dar plantele sunt destul de rare si firave, deocamdata. Totusi, agricultorii spera sa aiba o productie macar la fel de buna ca anul trecut.

Seceta din toamna a mai afectat culturile de rapita si orzoaica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si