Intrebat daca exista o evaluare privind evolutia pretului carnii de porc, ministrul a raspuns:" Vedem acum ca a scazut pretul carnii de porc. Evaluarile acestea nu pot fi facute acum. Evident ca piata va suferi, pentru ca sunt efective de animale care au iesit din totalul efectivelor din tara".

Chestionat daca poate spune cat va fi pretul de Craciun, Petre Daea a replicat: "Nu pot sa spun eu acum, pentru ca piata stabileste cat e pretul si de Craciun, si de Anul Nou".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a sustinut, marti, la dezbaterea motiunii simple impotriva sa, in plenul Camerei Deputatilor, ca se exagereaza cu prezentarea situatiei pestei porcine in Romania, pentru a se da impresia ca situatia este scapata de sub control.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si