Close sidebar
Close sidebar

Dambovita: Sapte sirieni au fost gasiti de jandarmi intr-un canal, in apropierea unei paduri

Sapte sirieni care se ascundeau intr-un canal in apropierea localitatii Lucieni din Dambovita au fost descoperiti de catre o patrula de jandarmi, migrantii fiind dusi intai la un popas unde au primit hrana si ceai, iar apoi au fost predati Inspectoratului General pentru Imigrari.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

O patrula de jandarmi aflata in zona comunei Butimanu, judetul Dambovita, a gasit, luni, sapte persoane care se ascundeau intr-un canal din zona impadurita a satului Lucieni.
In urma verificarilor, jandarmii au aflat ca cei sapte sunt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 15 si 45 de ani, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dambovita.
In momentul in care au fost descoperiti, migrantii sufereau de frig si de foame, astfel ca jandarmii i-au dus la un popas din apropiere unde au primit hrana calda si ceai.
Cetatenii sirieni au fost preluati de Inspectoratul General pentru Imigrari care va dispune masurile legale.

O patrula de jandarmi aflata in zona comunei Butimanu, judetul Dambovita, a gasit, luni, sapte persoane care se ascundeau intr-un canal din zona impadurita a satului Lucieni.In urma verificarilor, jandarmii au aflat ca cei sapte sunt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 15 si 45 de ani, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dambovita.

In momentul in care au fost descoperiti, migrantii sufereau de frig si de foame, astfel ca jandarmii i-au dus la un popas din apropiere unde au primit hrana calda si ceai.Cetatenii sirieni au fost preluati de Inspectoratul General pentru Imigrari care va dispune masurile legale, relateaza News.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI