Close sidebar
Close sidebar

Dâmbovița: Un copil de nouă ani a dispărut de acasă

Autoritățile din Dâmbovița sunt în alertă după ce o familie a anunțat că fiul lor a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Diana Bostan,

Copil dispărut Dâmbovița


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Copilul în vârstă de nouă ani nu s-a întors acasă, iar părinții nu au primit vreo veste de la acesta.

Citeste si: Mama fetiței pe care Florian Robe a lăsat-o să moară într-un sac face declarații cutremurătoare: „Într-o caserolă a zis că ar fi auzit un foșnet”

Un copil de nouă ani a dispărut de acasă

”Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa desfăşoară activităţi de căutare a unui copil, în vârstă de 9 de ani, din Ogrea, care a plecat de la domiciliu la data de 24 octombrie a.c., fără a mai reveni”, a transmis, luni seară, IPJ Dâmboviţa.

Citeste si: VIDEO- O tânără în vârstă de 22 de ani a fost găsită moartă pe un câmp. Corpul neînsuflețit prezenta urme de violență

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 Familia a declarat că micuțul purta un pulover negru, pantaloni în carouri, de culoare verde şi era încălţat cu pantofi sport albaştri.  

Cei ce dețin informații sunt rugați să anunțe autoritățile

Băiețelul are o înălțime de aproximativ 1.25 m, 35 de kilograme, păr brunet mediu și ochi căprui. 

Citeste si: Descoperire șocantă pe o faleză din Galați. Muncitorii de la salubritate au găsit oase umane

”Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării minorului sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie”, a mai transmis Poliţia.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI