Potrivit unor surse din partid, decizia a fost luată în cadrul ședinței Biroului politic al PNL Iași. Excluderea lui Butnariu a fost decisă cu 29 de voturi pentru, 2 voturi împotrivă și o abținere.

Momentan, în spațiul public nu a apărut nicio reacție din partea vreunui lider PNL în legătură cu acest subiect.

Primarul a recunoscut în fața judecătorilor că a întreținut relații sexuale chiar în sediul primăriei, cu două minore traficate de Adrian Buduroi, un proxenet, pentru suma de 100 de lei.

Numele lui Butnariu apare într-un dosar în care sunt judecați mai mulți proxeneți periculoși din zonă. Acuzațiile împotriva lor sunt unele grave: trafic de carne vie, fapte comise în perioada 2007-2008.

Citeste si: Aglomeraţie pe Valea Prahovei odată cu începerea minivacanţei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Capul rețelei, Adrian Buduroi, a fost condamnat în acest dosar la 15 ani de închisoare. Totodată, proxenetul este obligat să înapoieze statului banii primiți de la primar în schimbul serviciilor sexuale cu cele două minore care erau obligate să practice prostituția.

Citeste si: Ministerul Sănătăţii anunţă măsuri suplimentare pentru prevenirea, limitarea şi tratarea îmbolnăvirilor de gripă

Surse apropiate anchetei mai spun că una dintre tinerele care a întreținut raporturi sexuale cu Damian Butnariu a încercat să se sinucidă după ce a trecut prin acele chinuri.

Citeste si: Mureş: O femeie a fost grav rănită după ce a intrat cu maşina într-un copac; două adolescente aflate în autoturism au fost şi ele rănite- FOTO

Faptele s-ar fi întâmplat în urmă cu 13 ani. Butnariu a declarat inițial că totul nu este nimic mai mult decât un „atac mediatic” la adresa sa, menit să îl înlăture din funcție.

VEZI ȘI: Comisarul-șef Florian Eniță, despre Dincă și cutremurătorul caz Caracal: "Se pregătea pentru nivelul următor"

Cu toate astea, Damian Butnariu ocupă în continuare funcția de primar în localitate Mogoșești Siret.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si