Este vinerea neagra pentru unul dintre cei mai bogati oameni ai Romaniei. Sutele de milioane de euro nu l-au putut salva de cel mai negru cosmar: inchisoarea. Dupa doi ani de procese, judecatorii l-au anuntat azi pe Dan Adamescu ca urmatorii 4 ani si 4 luni si-i va petrece in spatele gratiilor!

Dan Adamescu detinea un adevarat imperiu financiar. Avea firme de asigurari, hotel si centre comerciale in buricul capitalei, o sotie frumoasa si un copil.

Evaluata...bogatia lui Adamescu se ridica la 900 de milioane de euro. Dar milionarul, s-a dovedit in justitie ca nu era cu mainile tocmai curate!

4 judecatori a mituit Dan Adamescu pentru a obtine solutii favorabile in dosare de insolventa. De mai bine de doi ani Adamescu si magistratii al caror nume apar in proces  incearca sa scape de inchisoare.Judecatorul Mircea Moldovan a sarit gardul la propriu pentru a fugi de anchetatorii care-i bateau in poarta! Pentru ispravile sale magistratul isi va petrece urmatorii 12 ani la in spatele gratiilor.

Nu au scapat de inchisoare nici ceilalti trei judecatori. Elena Roventza a primit o pedeapsa de patru ani si sase luni. Magistratul Sorin Viziru are de executat o pedeapsa de patru ani si patru luni iar judecatorul Ion Stanciu va petrece la inchisoare trei ani si patru luni.

Cand au inceput necazurile Dan Adamescu venea pe picioarele lui DNA. Ba chiar...incercase confortul dubei mascatilor.
La 67 de ani insa...este greu sa treci prin stresul unor procese. Starea de sanatate a milionarului s-a deteriorat atat de mult incat la ultimele termene era carat pe brate de bodyguarzi si nu se putea deplasa decat cu un carucior.

Si ca si cand nu avea suficiente probleme, Dan Adamescu a mai primit o lovitura: dupa 12 ani de casnicie, sotia l-a anuntat ca baga divort si vrea jumatate din avere! Carmen Adamescu s-ar fi saturat sa fie inselata.
Procesul de divort nu s-a incheiat, dar din spatele gratiilor Adamescu ar putea ramane si fara nevasta si fara 350 de milioane de euro. Atat ii cere Carmen Adamescu la partaj.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si