În atacul terorist din Israel au fost uciși peste 100 de oameni, iar aproximativ 1000 de persoane sunt rănite. În mijlocul bombardamentelor a fost prins și actorul Dan Badea care se afla împreună cu soția și fiul lor, în vacanță.

Ceea ce trebuia sa fie o vacanță frumoasă pentru familia lui Dan Badea, aceștia s-au trezit în mijlocul bombardamentelor. Dan Badea, soția și fiul merseseră în Israel pentru a merge la concertul Bruno Mars.

Soția comediantului a povestit momentele prin care trec.

"Aseară în Tel Aviv era liniște...De dimineață m-a trezit Dănuț și mi-a zis că trebuie să mergem în buncărul hotelului, se auzeau sirenele antirachetă. Concerul Bruno Mars pentru care venisem și era programat în această seară s-a anulat. În 20 de minute s-a declarat "stare de război"." a scris soția lui Dan Badea pe Instagram.â

Dan Badea și familia, prinși în Israel în  timpul atacului terorist. Soția actorului descrie ce se întâmplă: "Trebuie să mergem în buncărul hotelului"

Dan Badea și familia, prinși în mijlocul războiului

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Klaus Iohannis, despre războiul din Israel: „Condamn ferm atacurile de astăzi asupra Israelului, soldate cu pierderi de vieți omenești și răniți”

Dan Badea și familia au fugit în Dubai din calea războiului

Speriați de pericol, Dan Badea și familia au reușit plece în Dubai.

"Majoritatea zborurilor în toate direcțiile s-au anulat. Toate panourile de informare erau roșii, oamenii disperați să plece oriunde, oameni care și-au abandonat bagajele! Am luat-o din ghișeu în ghișeu și am reușit să găsim bilete spre Dubai după foarte multe refuzuri,

avioanele erau pline. Acum suntem în avion după mai multe amânări ale zborului! Doamne ajută! Să fugi de război este ceva ce nu dorim nimpnui niciodată!", a mai scris soția actorului.

"Stare de război" în Israel: Aproape 100 de morți și 900 de răniți

Dan Badea și familia, prinși în Israel în  timpul atacului terorist. Soția actorului descrie ce se întâmplă: "Trebuie să mergem în buncărul hotelului"

Atac terorist în Israel

[Sursa foto: Profimedia]

Autoritățile anunță că peste 100 de oameni au murit în Israel în urma atacului gterorist al Hamas.

Ministrul palestinian al Sănătății a anunțat că în Gaza sunt peste 200 de morți și 1600 de răniți.

Citește și: VIDEO- Mărturiile oamenilor care au văzut războiul din Israel cu proprii ochi. Printre ei se află și fotbalistul român Antonio Sefer și cântăreața Ruby: „Îmi e foarte frică! Sunt într-un buncăr acum”

Mai mult, Hamas a luat "ostatici și prizonieri de război", potrivit purtătorului de cuvânt al Forțelor de Apărare israeliene, generalul de brigadă Daniel Hagari.

"Există ostatici și prizonieri de război luați de Hamas. Există, de asemenea, morți în rândul soldaților IDF. Nu avem încă un număr exact- suntem în război", a spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si