Close sidebar
Close sidebar

Dan Barna: „Am aflat în această după-amiază că am contractat COVID-19”

Liderul USR Dan Barna a anunţat, joi, pe Facebook că are COVID-19 şi precizează că starea sa generală de sănătate este bună şi că va petrece următoarele zile în autoizolare.

Alina Raducu,

Dan Barna: „Am aflat în această după-amiază că am contractat COVID-19”

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare”, a scris Dan Barna joi pe Facebook.

Liderul USR a mai spus că va continua să fie prezent, dar online, pentru că va fi în autoizolare în următoarele zile

„Starea mea generală e bună şi voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online.

Aveţi grijă de voi şi ai voştri şi respectaţi cu stricteţe regulile de protecţie. Trecem şi peste asta”, a mai adăugat Barna.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Sfatul care îi va ajuta pe oameni să treacă mai ușor peste perioada pandemiei: Anunţul făcut de OMS

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI