Close sidebar
Close sidebar

Dan Chisu vrea sa paraseasca Romania? Umbla vorba ca regizorul isi vinde proprietatiile si isi lichideaza afacerile

Vesti neasteptate vin dinspre Dan Chisu. Regizorul, renumit in Romania pentru relatiile pe care le-a avut de-a lungul vietii cu trei femei celebre si frumoase, se pare ca a fost atins de "virusul plecarii".

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unor surse, se pare ca Dan Chisu s-ar fi decis sa-si incheie socotelile prin Romania si sa se mute in alta tara. 

Din cate se pare, procesul este unul destul de dificil. In prezent, se zvoneste ca   Dan Chisu  si-ar fi scos proprietatiile la vanzare si ar astepta sa gaseasca cumparatori pentru bunurile si imobilele sale. 

 

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

In plus, artistul, care s-a iubit cu Mihaela Radulescu si Manuela Harabor si, in prezent, are o relatie solida cu Alina Chivulescu, ar vrea sa-si lichideaza toate afacerile pe care le detine in Romania. Mai exact, cele legate de compania si casa sa de productie Dakino, afacerea sa pe care a lansat-o in 1990 si care organiza Festivalul Dakino.

Cum mergeau afacerile lui Dan Chisu, in ultimii ani

De altfel, in ultimii ani, afacerile lui Chisu au luat-o pe o panta descendenta. Firma sa a inregistrase un record al castigurilor in 2015, cand profitul net a fost de aproximativ 250.000 de euro, dupa care a inceput declinul.

In 2016, potrivit rezultatelor de la Registrul Comertului „Dakino Production” a avut o pierdere de aproximativ 50.000 de euro.

Apropiatii lui Chisu sustin ca ideea mutarii incoltise de mai mult timp, insa, abia in 2017, regizorul s-a decis sa-si incheie socotelile pe aici. Dan Chisu ar urma sa se mute in Franta, acolo unde, la finele anului trecut, a fost operat pe cord deschis.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI