Close sidebar
Close sidebar

Dan Condrea, citat la tribunal dupa moarte! Fosta sotie lupta pentru fetita celor doi! Magda ramasese la tata

Dan Condrea are termen maine, la Tribunalul Bucuresti, intr-un proces cu fosta lui sotie, Laura Georgescu. Afaceristul nu va mai ajunge, insa, pentru ca nu mai este printre cei vii.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa moartea lui Dan Condrea, una dintre intrebarile cele mai grele in familia afaceristului este ce se va intampa cu Magda, fetita de 10 ani din prima casatorie. Condrea si fosta lui sotie, Laura, au purtat o batalie dura pentru fetita, dupa divortul lor de acum 5 ani. Nu se stie cum, afaceristul a reusit sa-i convinga pe judecatori sa o ia pe micuta in custodie si s-o oblige pe fosta consoarta sa-i plateasca o pensie alimentara uriasa: 3.000 euro pe luna.

Medicul Laura Georgescu s-a luptat din rasputeri sa intoarca decizia. Cand si-a dat seama ca nu are sanse, a cerut un program mai bun de vizitare. Anul trecut, instanta i-a permis femeii sa-si vada copila in primul si al treilea weekend din luna, doua saptamani in perioada vacantei de vara, prima jumatate a vacantei de iarna, de Craciun in anii pari si de Revelion in anii impari.

Chiar si de ziua Magdei, femeia nu avea voie sa stea cu ea decat in intervalul 12.00-18.00. De altfel, in momentul mortii lui Condrea, acesta venea sa-si recupereze fata de la mama ei naturala. Era al treilea weekend din luna si intarziase peste ora 18.00. Laura Georgescu a contestat decizia instantei, iar procesul urma sa se reia maine.
Dan Condrea a murit duminica seara intr-un accident auto

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dan Condrea si Laura Georgescu nu au ramas in relatii bune dupa divort. Dovada si faptul ca femeia a cerut insistent, in mai multe randuri, scaderea pensiei alimentare, insa afaceristul nu a fost de acord. Cei doi au fost asociati intr-o companie, Hexi Medical Farma, pe care Condrea a insistat sa o bage in faliment.

Laura este medic de familie insa, in prezent, nu profeseaza nicaieri. Ba chiar a ajuns in situatia in care sa nu-si mai poata plati utilitatile pentru apartamentul din sectorul 3 pe care l-a cumparat impreuna cu sotul ei pe vremea cand erau casatoriti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI