Masina funerara cu un sicriu de lux, ce valoreaza circa 10.000 de lei, s-a aflat in curtea INML inca de dimineata. Abia dupa orele pranzului, familia a putut sa obtina toate avizele necesare pentru a putea lua trupul lui Dan Condrea.

Masina funerara care a transportat sicriul la cimitir
Masina funerara care a transportat sicriul la cimitir

Dupa ora 13.00, sicriul a fost depus la capela Cimitirului Sf Vineri din Capitala, iar familia a dat dispozitii clare ca presa sa nu fie lasata in capela.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imediat dupa ce au primit aceste ordine, angajatii cimitirului l-au inchis pur si simplu. Toate intrarile, in afara celei principale, au fost ferecate. Daca o persoana vrea sa intre in cimitir pentru a merge la un anumit mormant, ea va fi insotita de un paznic, pentru a nu se abate din drum!

Inmormantarea va avea loc maine, in jurul pranzului, iar surse din administratia cimitirului sustin ca o persoana din familie este asteptata pentru a face formalitatile si a achita taxele necesare pentru locul de veci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si