Close sidebar
Close sidebar

Dan Condrea, depus la capela! Toate intrarile in cimitir au fost inchise, la cererea familiei patronului Hexi Pharma

Azi, in jurul pranzului, trupul lui Dan Condrea a fost luat de la INML si depus la capela Cimitirului Sf. Vineri, acolo unde va fi si inmormantat.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Masina funerara cu un sicriu de lux, ce valoreaza circa 10.000 de lei, s-a aflat in curtea INML inca de dimineata. Abia dupa orele pranzului, familia a putut sa obtina toate avizele necesare pentru a putea lua trupul lui Dan Condrea.

Masina funerara care a transportat sicriul la cimitir

Dupa ora 13.00, sicriul a fost depus la capela Cimitirului Sf Vineri din Capitala, iar familia a dat dispozitii clare ca presa sa nu fie lasata in capela.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Imediat dupa ce au primit aceste ordine, angajatii cimitirului l-au inchis pur si simplu. Toate intrarile, in afara celei principale, au fost ferecate. Daca o persoana vrea sa intre in cimitir pentru a merge la un anumit mormant, ea va fi insotita de un paznic, pentru a nu se abate din drum!

Inmormantarea va avea loc maine, in jurul pranzului, iar surse din administratia cimitirului sustin ca o persoana din familie este asteptata pentru a face formalitatile si a achita taxele necesare pentru locul de veci.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI