Close sidebar
Close sidebar

Dan Condrea si-a facut testamentul! Ele sunt persoanele care vor mosteni averea patronului Hexi Pharma!

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, avea o avere in conturi, chiar daca banii nu erau obtinuti neaparat legal. Imediat dupa moartea sa, multa lume s-a intrebat cine va mosteni banii barbatului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei de la Romania TV spun ca au facut rost de testamentul lui Dan Condrea si au publicat faptul ca omul le va lasa averea celor doi copii ai sai, Magdalena (10 ani) si David (4 ani). Omul de afaceri si-a actualizat testamentul in data de 6 mai. "Las fiicei mele Magdalena Condrea si fiului meu David Condrea intreaga mea avere, in afara de cota legala care ii revine doamnei Uliana Ochinciuc", a scris patronul Hexi Pharma in testament.

Dan Condrea este patronul Hexi Pharma, compania care este acum implicata in scandalul dezinfectantilor din spitale. El a fost gasit mort in autoturismul sau pe un drum judetean ce leaga localitatile Buftea si Corbeanca.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI