Procurorul general a facut o declaratie extrem de interesanta care ridica niste semne de intrebare. "In ultimele cateva zile organele judiciare, sub coordonarea procurorilor, au ridicat mai multe documente, contracte de vanzare-cumparare incheiate de firma cu spitalele din Bucuresti si din imprejurimi. Astazi se putea evalua si se va evalua care este prejudiciul in acest caz. Era imineanta chemarea celui in cauza pentru a i se aduce la cunostinta invinuirea.

Se puteau lua masuri preventive. Exista indicii ca astazi urma sa fie audiat si se puteau intampla mai multe lucruri. Cei implicati in cauze stiu intotdeauna ce urmeaza sa se intample", a declarat Augustin Lazar la sediul Parchetului General.

Tot el a declarat ca nu se schimba cursul anchetei, ci lucrurile vor continua sa fie duse la bun sfarsit, chiar daca pionul principal in acest dosar nu mai este in viata.

Dan Condrea a murit intr-un accident rutier ce s-a produs aseara in judetul Ilfov pe un drumn ce leaga localitatile Buftea de Corbeanca.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si