Close sidebar
Close sidebar

Dan Diaconescu, dezvăluiri incredibile despre "banii împărțiți" la răpirea jurnaliștilor în Irak. Reacția lui Traian Băsescu: "Este o invenție"

Fostul jurnalist și patron al OTV, Dan Diaconescu, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile într-o emisiune la Realitatea TV. Omul de televiziune a vorbit despre relația fostului președinte Traian Băsescu cu generalul SRI în rezervă Florian Coldea și despre banii rămași în urma răpirii jurnaliștilor români în Irak, în anul 2005.

Redactia Stirile Kanal D,

Dan Diaconescu și Traian Băsescu, scandal în direct


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dan Diaconescu a afirmat că banii rămași în urma răpirii jurnaliștilor în Irak ar fi fost împărțiți în fața lui Traian Băsescu,"într-un birou". 

Citește și: Ce avere are Florian Coldea. Cu ce se ocupă în prezent fostul șef SRI

Diaconescu a explicat cum Traian Băsescu știa despre implicarea pe care o avea generalul în rezervă, Florian Coldea, la cel mai înalt nivel, potrivit Stiri pe surse.

O parte din dezvăluirile sale au fost contestate, într-o intervenție în direct, în emisiune, chiar de către de fostul președinte Traian Băsescu.

Potrivit fostului șef de stat, tensiunile judiciare prin care a trecut Dan Diaconescu îl fac pe acesta să exprime "șirul de fantezii pe care le exprimă fără a le clarifica". 

Scandal în direct la TV între Dan Diaconescu și Traian Băsescu

Scandalul între cei doi s-a purtat în direct la emisiunea "Culisele Statului Paralel" de la Realitatea TV.

Traian Băsescu consideră că discuția despre banii dați în cazul episodului răpirii jurnaliștilor este "o prostie" și o "invenție jurnalistică". 

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Accident teribil în Germania. Polițiștii au început să plângă când au văzut locul impactului- antena3.ro

Traian Băsescu: In primul rand ati spus ca la mine in birou s-au impartit bani ramasi din Irak, de la ziaristi.

Dan Diaconescu: Nu am spus ca la dumneavoastra, am zis ca intr-un birou important.

Traian Basescu: Nu, ati spus ca la mine in birou s-au impartit banii.

Daca sunteti cinstit, asa cum va prezentati, spuneti numele unui om, in afara de Coldea si de mine. Mai spuneti numele unui om, mai ales ca spuneti ca au fost oameni de afaceri, spuneti numele unui om care a fost acolo.

Dan Diaconescu. Nu cunosc. Eu cunosc din doua surse oameni care mi-au povestit ca s-a intamplat asta, dar sursele nu erau de fata. 

Traian Băsescu a precizat că operațiunea din Irak a fost condusa de un general de la SIE, Serviciul de Informatii Externe- nu de la SRI.

"Operatiunea a fost condusa de generalul Isac, daca vreti sa aveti o informatie corecta", a precizat Băsescu.

Dan Diaconescu l-a întrebat pe fostul șef de stat de ce l-a avansat pe Coldea ulterior.

"Coldea a fost un ofiter pe care eu am vrut sa il promovez ca ofiter de generatie tanara. A participat la operatiunea din Irak, care nu a fost o operatiune usoara, si pentru asta l-am avansat", a răspuns Traian Basescu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI