Dan Diaconescu este oficial sarac-lipit. Celebrul jurnalist care si-a dorit sa ajunga sef de stat a iesit, recent, din inchisoare, dar asta nu inseamna ca problemele s-au terminat pentru el. Diaconescu are datorii uriase, nu are o sursa clara de venit si este cautat de executorii judecatoresti. Toate astea i se trag, spune el, de la faptul ca a incercat sa deschida ochii romanilor in legatura cu clasa politica.

In urma cu 5-6 ani, Dan Diaconescu avea o avere uriasa. Seful de la OTV avea o avere evaluata de specialisti la 33 milioane euro. Vile, masini de lux, yaht si elicopter formau reteta succesului celui mai bogat jurnalist. Lucrurile au inceput insa sa se complice cand pe fir au intrat procurorii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 

La sfarsitul lui 2014, cand s-a inscris in campania electorala, Diaconescu declara ca a vandut nu mai putin de 10

vile din Bucuresti si Ilfov, majoritatea catre un coleg de partid pe nume Florin Flostoiu. Practic, in urma cu 3 ani, Diaconescu nu mai avea o locuinta, masini, ci doar un teren in Arges, unul in Bucuresti, sediul OTV-ului si inca un spatiu comercial in Capitala. El mai declara bijuterii de 400.000 euro, dar si datorii la banca in valoare de 2,75 milioane euro.

Intre timp, lucrurile au devenit si mai complicate pentru Dan Diaconescu. Datoriile la banca s-au transformat in popriri pe avere, masinile de lux s-au dovedit a fi pe firma, care a intrat in insolventa, yahtul si avionul s-au evaporat. Mai mult, bancile au reusit sa convinga judecatorii ca Diaconescu si-a vandut casele tocmai pentru a scapa de executarea silita si au reusit sa anuleze in instanta cateva contracte de vanzare-cumparare. Practic, Dan Diaconescu este la pamant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si