Dan Iosif este una dintre cele mai reprezentative figuri ale Revolutiei din 1989, fiind unul dintre cei care au luptat la sediul Comitelului Central al PCR. Din 1990, el a fost senator FSN si a numit-o ca secretara pe Mihaela Radulescu, pe care o cunoscuse in timpul Revolutiei. De altfel, Mihaela Radulescu apare intr-o filmare din 1990, in timpul unei conferinte de presa a FSN unde, pe langa Dan Iosif, se mai aflau Ion Iliescu si Petre Roman.

Mihaela Radulescu, in 1990, pe vremea cand era secretara lui Dan Iosif, la o conferinta a FSN
Mihaela Radulescu, in 1990, pe vremea cand era secretara lui Dan Iosif, la o conferinta a FSN Dan Iosif a murit prematur, la 57 de ani, pe 5 decembrie 2007, din cauza unui cancer pulmonar. La acel moment, Iosif era deputat. Ultima sa declaratie de avere dateaza din 2006 si contine lucruri interesante. Astfel, fostul sef al Mihaelei Radulescu sustinea ca nu are terenuri, case sau masini, in schimb detinea doua kilograme de aur, dobandite pana la Revolutia din 1989. Iosif mai completase ca l-a imprumutat cu 300.000 de euro pe omul de afaceri Marian Iancu, bani pe care i-a dat acestuia in perioada 1994-1995.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dan Iosif s-a luptat in ultimii ani de viata cu un cancer pulmonar
Dan Iosif s-a luptat in ultimii ani de viata cu un cancer pulmonar „R ecunosc ca i-am dat un imprumut echivalent cu 360.000 de euro lui Marian Iancu. Ii aveam dintr-un fond personal. Provenienta banilor pot s-o demonstrez cu martori. Pe timpul lui Ceausescu am fost bisnitar si stiu cum mergea treaba”, declara Dan Iosif. Revolutionarul a mai dezvaluit ca, inaine de 1989, meseria sa de baza era cea de electronist.

Mihaela Radulescu a parasit lumea politicii pentru o cariera in televiziune
Mihaela Radulescu a parasit lumea politicii pentru o cariera in televiziune


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si