Close sidebar
Close sidebar

Dan Negru, în doliu. Celebrul prezentator a făcut anunțul cutremurător: "A fost «tata»"

Dan Negru este în doliu. Prezentatorul a anunțat moartea lui Dodo Munteanu, primul său șef, pe care l-a considerat un tată.

Elena Tasca,

Dodo Munteanu și Dan Negru

[Sursa foto: Facebook Dan Negru]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A murit Dodo Munteanu! Dan Negru a postat un mesaj emoționant în amintirea lui. Celebrul prezentator este îndurerat de trecerea în neființă a lui Dodo Munteanu, pe care l-a considerat un tată.

Dan Negru, profund îndurerat de moartea lui Dodo Munteanu: "A fost "tata"

Dan Negru este în doliu. Celebrul prezentator a postat un mesaj emoționant, în care dezvăluie că cel care i-a fost ca un tată, Dodo Munteanu, a murit.

Dan Negru a declarat că Dodo Munteanu a fost primul său șef, la RadioTeleviziunea Română, dar și omul care l-a ajutat în alegerea carierei.

"S-a stins Dodo…In viata mea profesională Dodo a fost “tata”. El m-a învățat să-mi aleg meseria asta și datorită lui n-am lucrat obligat nici măcar o zi în viața mea.

În 1990 a fost primul meu șef la RadioTeleviziunea Română și a avea un șef bun la începutul carierei e la fel de vital ca și a avea un tată bun în copilărie…Cu Dodo Munteanu am descoperit apoi televiziunea. Fratele lui, Titus Munteanu e una din marile legende ale televiziunii din România. Azi Dodo s-a reîntâlnit cu Titus…Amândoi mi-au lăsat o povară: POVARA RECUNOȘTINȚEI!", a scris Dan Negru pe Instagram.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp, accident înainte de nunta fratelui său! Daniela iliescu a filmat tot- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă de 14 ani a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Marea Britanie- antena3.ro

Citește și: Fotbalistul Abdelaziz Barrada a murit la doar 35 de ani. Ce s-a întâmplat cu fostul star de la Paris Saint-Germain şi Olympique Marseille

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

La sfârșitul lunii septembrie, Dan Negru cerea ajutorul oamenilor pentru Dodo Munteanu, care se afla internat la spital, cu mare nevoie de transfuzie de sânge.

"Una din marile legende ale televiziuni a fost Titus Munteanu, de numele lui se leagă cariera multora glorii romanești. La fel și Dodo Munteanu, fratele lui Titus, a realizat producții celebre în televiziune! Eu îi datorez cariera dar suntem mulți care le purtăm respectul. Titus e o amintire azi. Dar Dodo, prietenul meu, e într-o cumpănă azi…O transfuzie de sânge îi e de mare ajutor în orele astea. Cu mențiunea că donația se poate face la orice centru din țară pentru: Muntean Dorin Octavian internat la Clinica ORL Timișoara", scria Dan Negru pe Facebook.

Citește și: Femeie găsită moartă, după ce a căzut cu mașina într-o râpă, în Caraș-Severin. Avea 48 de ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI