Dan Petrescu va negocia cu Al Nasr Riad o eventuală mutare în Arabia Saudită 

După eșecul cu AS Roma, Dan Petrescu a părut destul de absent la flash-interviu, unde a spus că lista UEFA este foarte subțire, motiv pentru care CFR nu are șanse să ajungă în primăvara europeană: "Dacă mai facem vreun rezultat pozitiv, va fi un miracol. Nu avem cum să facem nimic. Important e să nu pierdem duminică.

Nu văd ce putem face în viitor, jucătorii pe care vrem să îi luăm sunt liberi de contract, n-au jucat fotbal de trei luni. Am avertizat că nu am jucători, asta s-a văzut la meciul de astăzi", a spus Dan Petrescu, după 0-5 cu AS Roma.

Dan Petrescu este ademenit de Al Nasr cu un salariu anual de 2.5 milioane de euro. Mai mult decât atât, clauza de reziliere a "Bursucului" s-ar ridicat la numai 500.000 de euro, iar arabii sunt gata să o achite. De asemenea, Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în 2022. "Bursucul" se află la al doilea mandat la CFR Cluj: iunie 2017- iunie 2018 și din martie 2019 până în prezent.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare: "E o execuţie ordinară, mă duc şi fac puşcărie nevinovat"

Citeste si: Ianis Hagi se întoarce la tineret după o pauză lungă de 17 luni

De fiecare dată, sub comanda sa, echipa din Gruia a câștigat titlul în Liga 1

Al Nasr se află pe loc retrogradabil în acest moment, cu trei înfrângeri în primele trei etape.

În Arabia Saudită se află și Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la Al-Hilal, campionii en-titre.

Sursa: Fanatik


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si