Tânărul din Buzău care și-a lăsat fosta iubită să moară în apartament a fost arestat pentru 30 de zile.

El a fost dus azi la Serviciul de Medicină Legală pentru expertiză psihiatrică. Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, tânărul care şi-a incendiat fosta iubita este cercetat pentru omor calificat, fiind pusă în mişcare acţiunea penală. "Din actul medico-legal rezultă că moartea victimei a fost dură, s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecinţa unor arsuri gradele II-IV, pe 100% din suprafaţa corporală, precum şi a intoxicaţiei acute cu mononid de carbon.

Leziunile traumatice – arsuri grad II-IV – s-au putut produce prin expunere la flacără şi au legătură de cauzalitate directă cu decesul", se arată în comunicatul procurorilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Aceștia au stabilit că, în dimineaţa zilei de 23 februarie, Dan Cosmin a mers în apartamentul fostei sale iubite asupra căreia a aruncat cu benzină dintr-o sticlă, apoi i-a dat foc cu o brichetă. "În cauză, în prezent, inculpatul este singura persoană cercetată pentru uciderea victimei. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor in care s-a realizat activitatea infracţională", susţin procurorii buzoieni.

Trupul neînsufleţit al Valentinei a fost ridicat astăzi de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Buzău.

Valentina, în vârstă de 22 de ani, a murit carbonizată în propriul apartament. Trupul ei făcut scrum a fost găsit de pompiri într-una dintre camere.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si