Membrii Comisiei de liberare conditionata de la Penitenciarul Rahova vor analizat cât a executat efectiv din pedeapsa Dan Voiculescu, daca are zile câştigate pentru ca a prestat activitati in timpul detentiei, dar şi comportamentul acestuia.
Comisia va lua in considerare in primul rând daca indeplineşte fractia prevazuta de lege care trebuie sa fie executata, in cazul lui Dan Voiculescu fiind de o treime din pedeapsa de zece ani.
In aceasta fractie intra atât zilele executate efectiv, cât şi zilele câştigate.
Potrivit surselor citate, decizia Comisiei de liberari conditionate de la Penitenciarul Rahova va fi transmisa Judecatoriei Sectorului 5, care va analiza recomandarea facuta, impreuna cu toate datele din dosarul lui Dan Voiculescu.
Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, a fost incarcerat in 8 august 2014, dupa condamnarea definitiva la zece ani de inchisoare pentru spalare de bani primita in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare.

Membrii Comisiei de liberare conditionata de la Penitenciarul Rahova vor analizat cat a executat efectiv din pedeapsa Dan Voiculescu, daca are zile câştigate pentru ca a prestat activitati in timpul detentiei, dar şi comportamentul acestuia.Comisia va lua in considerare in primul rând daca indeplineşte fractia prevazuta de lege care trebuie sa fie executata, in cazul lui Dan Voiculescu fiind de o treime din pedeapsa de zece ani.

In aceasta fractie intra atât zilele executate efectiv, cât şi zilele câştigate.

Potrivit surselor citate, decizia Comisiei de liberari conditionate de la Penitenciarul Rahova va fi transmisa Judecatoriei Sectorului 5, care va analiza recomandarea facuta, impreuna cu toate datele din dosarul lui Dan Voiculescu.Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, a fost incarcerat in 8 august 2014, dupa condamnarea definitiva la zece ani de inchisoare pentru spalare de bani primita in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, scrie News.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si