Dan Voiculescu a făcut anunțul pe blogul său, într-o postare intitulată: De la “dom’ profesor” la “băi, studentule”! Textul integral poate fi văzut aici.

„De-a lungul unei vieți în care am cunoscut înălțimi și abisuri, am învățat că preocupările analitice, principiile și concluziile teoretice vor rămâne întotdeauna sterile, nocive chiar, dacă nu sunt urmate de acțiuni concrete și de exemplu personal. În consecință, cu foarte puțin timp înainte de împlini 74 de ani, hotărât să asum nemijlocit, în propria viață, cele 3 valori fundamentale (Creativitate, Compasiune, Spiritualitate) și am decis să urmez cursurile

Facultății de Teologie, specializarea Asistență Socială”, a scris Dan Voiculescu.

Citeste si: Horoscop duminică, 20 septembrie. Noroc uriaș pentru o zodie, dacă nu îi dă cu piciorul

Dan Voiculescu: Nu diplomele, ci informația mă interesează 

„Evident, după ce am parcurs, în urmă cu foarte mulți ani, întreg traseul universitar, de la student, la profesor în cadrul Academiei de Studii Economice, puteam să optez acum pentru o formulă de studii postuniversitare. Dar pentru că nu diplomele, ci informația mă interesează, am hotărât să nu pierd nimic din ce aș putea învăța și să încep de la zero. Nu e prima data”, mai susține acesta.

Citeste si: Ce simtome are bruceloza, noua epidemie izbucnită în China. Bacteria a scăpat dintr-un laborator

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

dan voiculescu
Dan Voiculescu, împreună cu mitropolitul Banatului

Ce a mai scris mogulul Antenelor pe blogul propriu:

"Înțelegând că ignoranța, ostilitatea sau blocajul în etichete și prejudecăți vor determina inclusiv comentarii tendențioase, am dorit, totuși, să anunț public această decizie personală din două motive, care, sper, pot avea o rezonanță socială pozitivă:

1. Convingerile personale nu se ascund! Presiunea unor cutume și inerții sociale nu trebuie să îngrădească nimanui curiozitatea și creativitatea.

2. Indiferent de vârstă, fiecare persoană are dreptul să-și continue educația, să-și dezvolte competențele, să contribuie, prin propria evoluție, la progresul societăți din care face parte".

Citeste si: VIDEO- Crimă șocantă după un triunghi amoros

Dan Voiculescu le-a dat o veste bună unor “prietenii” deranjați de-a lungul timpului "de formula “dom` profesor”, cu care mai sunt apelat": Pot să se consoleze acum și cu un “băi, studentule!”, strecurat printre invective, spune ;eful Antena Group.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si