Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan, în această dimineață. Cântărereața a fost oprită de polițiști, iar rezultatul testului din dotare a confirmat prezența substanțelor psihoactive în organismul acesteia. 

Citește și: Schimbare radicală în cursa prezidențială din S.U.A. Candidatul care ar putea să se retragă pentru a i se alătura lui Donald Trump: "Este un tip genial"

Dana Marijuana, prinsă drogată la volan

Dana Marijuana, în vârstă de 44 de ani, a fost depistată pozitiv la consumul de substanțe psihoactive. Cântăreața a fost oprită în trafic, după miezul nopții, în localitatea 2 Mai. 

Aparatul din dotare al polițiștilor a arătat că Dana Marijuana ar fi consumat amfetamină și canabis. Pentru a stabili cu exactitate daca cântăreața de hip-hop s-a afalt sub influența substanțelor psihoactive, Dana Marijuana a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citește și: Valoarea cardurilor de alimente ar putea să scadă de anul viitor. O categorie de pensionari nu va mai beneficia de acești bani

Ce au transmis autoritățile

"La data de 22 august a.c., în jurul orei 02.25, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe D.N.

39, în localitatea 2 Mai.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști", se arată în comunicatul transmis de IPJ Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si