Dancă a fost întrebat joi, la finalul şedinţei de Guvern, care este situaţia ordonanţei privind alegerile anticipate, care nu a fost publicată în Monitorul Oficial. 

“În momentul de faţă nu există o decizia a primului ministru legată de acest act normativ, în momentul în care primul ministru va decide va fi trimisă la publicare în Monitorul Oficial”, a spus secretarul general al Guvernului.

Citeste si: Firea spune că vinieta Oxygen va intra în vigoare de la 1 martie

Întrebat de ce nu apare în Monitorul Oficial această ordonanţă, Ionel Dancă a spus: “Ordonanţele de urgenţă, actele normative adoptate de Guvern, există atâta timp cât ele sunt publicate în Monitorul Oficial. Nu sunt publicate în Monitorul Oficial, nu există. (…) Urgenţa rămâne şi poate fi reglementată prin ordonanţă de urgenţă sau prin altă procedură parlamentară de urgenţă”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Citeste si: Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din funcţie a zece magistraţi

Citeste si: Mai multi bani pentru romani! Tichetele de masa majorate la 20 de lei. Cand vor primii angajatii bonurile de masa cu valoare mai mare

Dancă a mai fost întrebat şi dacă această ordonanţă de urgenţă are avizul Consiliului Economic şi Social, spunând că îndeplineşte toate condiţiile legale pentru a fi trimisă la publicare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si