Close sidebar
Close sidebar

Dăncilă, în conferinţa de presă în judeţul Suceava: Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara

Premierul Viorica Dăncilă a început conferinţa de presă pe care a susţinut-o marţi la Frasin, în judeţul Suceava, spunând că este în vizită în judeţul Hunedoara. Ea a fost corectată de liderul PSD Suceava, scrie News. 

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Bună ziua! Aş vrea să încep prin a le ura la mulţi ani tuturor celor care îşi sărbătoresc azi ziua onomastică. Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara, vizită…”, şi-a început Dăncila conferinţa de presă, scrie News. 

Ea a fost corectată de preşedintele PSD Suceava, Ioan Stan. ”...în judeţul Suceava. Am fost în mai multe judeţe, în Hunedoara, am fost în judeţul Sălaj, am fost în Maramureş, vom pleca în judeţul Vaslui. Sunt foarte multe judeţe pe care vrem să le vizităm”, a continuat Viorica Dăncilă.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI