"Moţiunea de cenzură cu care ne ameninţă opoziţia nu va trece nici de această dată. Au mai încercat acest lucru, nu de mult, şi au eşuat lamentabil. Au mai ratat o dată această tentativă când au venit în Parlament fără o viziune, fără program de guvernare şi fără o echipă guvernamentală. Şi tot aşa vin şi acum, fără alternativă şi fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi", afirmă Viorica Dăncilă, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Ea susţine că PSD este un partid unit.

Citeste si: Viorica Dăncilă și-a depus candidatura la alegeri prezidențiale 2019. Câte semnături a strâns

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Şi fiindcă nu poate exista susţinere pentru…nimic, nici această moţiune nu va trece. PSD este un partid unit, responsabil şi care a înţeles că avem misiunea de a guverna România şi a ne duce programul la capăt. Pentru asta am fost votaţi în 2016 şi asta vom continua să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziţii slabe, dezbinate şi lipsite de seriozitate şi asumare când vine vorba de viitorul ţării şi al românilor", mai spune Dăncilă.

Citeste si: Viorica Dăncilă a numit un fost fotbalist în funcţia de subprefect al judeţului Bacău: „Când am constatat că nu pot ajunge fotbalistul care mă visam, am optat pentru politică”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus că 237 de parlamentari au semnat până în prezent moţiunea de cenzură, că se poartă în continuare discuţii cu alţi zece deputaţi şi senatori care ar putea susţine moţiunea, inclusiv de la PSD, şi că se aşteaptă ca numărul celor care vor vota documente să fie mai mare decât numărul semnatarilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si