Sursa Foto: Cosmin Zamfirache
Sursa Foto: Cosmin Zamfirache Aici exista blocuri construite, dar acestea n-au fost niciodata legate la reteaua de apa, iar problema mare a acestor oameni este ca in localitate nu exista fantani care sa aiba apa potabila.

Ei traiesc ca in trecut, folosesc apa de ploaie pentru a-si spala rufele, iar pentru baut aduc cu galetile apa din municipiul Botosani, aflat la 30 de kilometri distanta.

CITESTE SI: Borsec si Sucevita ar putea fi atestate ca statiuni turistice de interes national

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

In Dageni exista 30 de familii care traiesc in astfel de conditii. Cele trei blocuri ridicate in comuna sunt facute in 1987 de catre regimul comunist si erau destinate oamenilor muncii din comuna, a profesorilor, dar si pentru cei care se stabileau aici ca sa lucreze la CAP.

Una dintre locuitoarele localitatii este Eliza Rotarescu, femeie ce locuieste aici din anii '80. "Imi aduc copiii de la Botosani apa.

Am bidoanele mele, pe care le tin mereu pe coridor. Este mai buna de baut apa de izvor de la Botosani. Ce sa facem? Niciodata n-am avut apa, chiar daca stam la bloc", spune ea, noteaza cei de la adevarul.ro.

Intreaga poveste despre acest lucru o poti citi AICI

CITESTE SI: Cel mai intins oras din lume este de 6.000 de ori mai mare ca Parisul, dar cu o densitate mai scazuta ca in Sahara

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si