Dani Alves, un jucător de fotbal în vârstă de 40 de ani a fost găsit vinovat pentru abuzul unei femei într-un club de noapte din Barcelona. Astfel, un tribunal din Spania a decis să-l condamne la patru ani și jumătate de închisoare, informează BBC.

Ce a povestit prietena victimei?

Încă din ziua de 31 decembrie 2022 bărbatul ar fi negat acuzațiile care i s-au adus, însă faptele au demonstrat contrariul.

Procurorii au declarat că Alves și prietenul său au cumpărat șampanie pentru trei tinere înainte de a o atrage pe una dintre ele într-o zonă VIP a clubului de noapte. Atunci, Dani Alves ar fi devenit violent, în ciuda cererilor repetate ale acesteia de a pleca. 

Într-o declarație, instanța a spus că au existat și alte dovezi în afară de mărturia victimei. Totodată, una dintre prietenele femeii care era cu ea în acea noapte a descris cum tânărul de 23 de ani a plâns "necontrolat" după ce a ieșit din baie. 

Dani Alves închisoare

El este Dani Alves.

[Sursa foto: X]

Citește și: Trupul lui Navalnîi ar fi fost transportat într-un convoi la miezul nopții! Camerele de supraveghere au surprins totul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe lângă condamnarea primită, jucătorul de fotbal trebuie să plătească 150.000 de euro victimei și, de asemenea ar trebui să se supună unei perioade de cinci ani de probațiune după aceea. 

Alves a fost ținut în arest preventiv din ianuarie 2023 și și-a schimbat mărturia în mai multe rânduri, mai precizează sursa menționată mai sus.

"Amândoi ne simțeam bine", a susținut el la un moment dat, după ce a spus inițial că nu o cunoștea pe femeia din club.

Astfel de fapte le pot aduce vinovaților, pedepse cu închisoarea de la 4 la 15 ani.

Dani Alves închisoare

El este Dani Alves.

[Sursa foto: X]

Citește și: EXCLUSIV! Vlad Pascu, așteptat de familiile victimelor să vorbească prin apel video: ”Măcar vârsta copilului meu să o primească”

Alves a jucat de peste 400 de ori pentru Barcelona, câștigând șase titluri de campion și trei Ligi ale Campionilor în cele două perioade petrecute la club. El este unul dintre cei mai decorați fotbaliști din istorie și a făcut parte, de asemenea, din echipa Braziliei pentru Cupa Mondială din 2022.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si