Manelistul Dani Mocanu a fost reținut joi, după ce a fost ridicat de la domiciliu şi dus la audieri, în Mureş. Poliţiştii din Mureş au făcut, joi dimineață, o percheziție în Argeș, la casa din Ștefănești a cântărețului, „într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase”. 

Polițiștii s-au autosesizat

În luna iunie Mocanu ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș.

Filmarea a fost urcată pe Tiktok, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu în urmă cu aproximativ trei săptămâni. 

"Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani. A fost pus în executare un mandat de aducere, în vederea audierii. Din cercetări a reieşit că, în data de 19 iunie a.c., în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați, pe fondul căruia bărbatul de 29 de ani ar fi amenințat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu un obiect contondent", se arată în comunicatul transmis de IPJ Mureș. 

Citeste si: VIDEO- Polițiștii au descins acasă la Dani Mocanu. Manelistul ar fi amenințat un fotbalist într-un club

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cântărețul a fost reținut pentru 24 de ore. 

Dani Mocanu a mai avut probleme cu legea

Dani Mocanu a fost condamnat în 2021 la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat un videoclip în care incita la ură împotriva femeilor.

Citeste si: Dani Mocanu este pus la zid după ultimele declarații. Ce a spus cântărețul despre tragedia din Egipt

„Dacă nu aveam niște avocați bine documentați, azi mă aflam în închisoare, ținând cont de faptul că primisem deja șase luni de închisoare.”

„Am rămas cu o amendă penală de 15.000 de lei, 6000 de lei de achitat cheltuieli judiciare și prejudiciul de 32.000 de dolari de acoperit. Nu trebuia să fie considerată o infracțiune această melodie”, a povestit Dani Mocanu pentru Acces Direct.

Citeste si: VIDEO| Anamaria Prodan a devenit virală pe Tiktok. Tânărul chipeș a postat videoclipul: „O întrețin și pe Prodanca!”

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si