Aniversare eșuată pentru Dani Mocanu. Cunoscutul cântăreț și-a serbat aniversarea în arest la domiciliu.

În urma scandalului din benzinărie, Dani Mocanu nu mai are voie cinci ani de zile să intre în Târgu Mureș. Manelistul s-a ales și cu o amendă de 20.000 de lei. 

Citeste si: Dani Mocanu, interzis în Târgu Mureș. Ce spune tatăl manelistului

Manelistul este acuzat de tentativă de omor, după ce împreună cu fratele său și alți indivizi, l-au bătut cu bestialitate pe un bărbat, într-o benzinărie din Pitești.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si:  VIDEO| Răsturnare de situație în cazul arestării lui Dani Mocanu

Dani Mocanu nu va mai avea voie să intre în Târgu Mureș în următorii cinci ani, dar va trebui să plătească și o  amendă de 20.000 de euro  . 

Ce spune tatăl manelistului? 

”Eu am fost la aeroport să-mi iau băieții și i-a oprit acolo direct. Eu vreau să am încredere în justiție să-și facă treaba bine, că au și ei familie, au copii.

Să se gândească la problemele vieții la fiecare om. Că dacă faci unui om rău acela vine peste tine și peste familia ta. A fost sub control judiciar după problema din Târgu Mureș, nu avea nicio interdicție să părăsească țara, are ceva cu Târgu Mureș să nu vină în oraș.

Am înțeles că ei aveau o filmare și ăștia au venit peste ei și îi provoacă.

Mereu vin la mine diferite mașini care vor să facă ceva. Nu mai am încredere nici să merg pe stradă. Am fetiță, am copii și sunt disperat, faci totul pentru familia ta”, a spus tatăl lui Dani Mocanu pentru   România TV.

Citeste si:  Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că a primit bani de la cântăreț să tacă

Dani Mocanu a declarat, în urma incidentului, că vrea să devină un alt om și dorește să fie iertat pentru tot ce a făcut.

Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că a primit bani de la cântăreț să tacă

Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că manelistul i-ar fi oferit bani, în schimbul tăcerii. Acesta susține că 600 de mii de euro.

„Mi-a trimis prin interpuși ofertele astea. Mi-a oferit 500-600 de mii de euro, pe care eu nu i-am acceptat. I-am spus din start că pe mine nu mă interesează banii. Mi-au zis să-l las în pace, să-l las în libertate, să nu declar că a fost complice la această tentativă de omor.”, a declarat Ionuț Pletosu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si