Dani Mocanu se află în arest la domiciliu, în prezent. Cântărețul și-a primit pedeapsa în urma conflictului în care a fost implicat. Nando: „Staţi, mă, liniștiți! Gata! Se face dreptate!”

Tatăl lui Dani: „Băieţii mei sunt campionii mei!”.

Citește si: Câți ani are Dani Mocanu? Lucruri neștiute despre celebrul cântăreț

Fratele manelistului, Nando, a părăsit tribunalul în aplauze și a fost escortat de poliţişti spre locul în care îşi va petrece următoarele 30 de zile- arestul Poliției.

Dani Mocanu a avut și prima reacție: „S-a autoapărat, a lovit în disperare. Asta este! Va plăti, dacă se va considera până la final că se va reține această infracțiune.”

În cazul manelistului, magistrații au fost mai blânzi: arest la domiciliu. Iar Dani Mocanu le-a mulțumit politicos.

Dani Mocanu este mulțumit de pedeapsa sa

Cântărețul a fost fericit atunci când și-a primit sentința și anume: arest la domiciliu. „Mii de mulțumiri instanței că a judecat corect.” a declarat el.

mocanu

Dani Mocanu a fost arestat.

[Sursa foto: Facebook]

Evenimentul nefericit a avut loc pe 19 august. Atunci Mocanu, fratele său Nando şi încă 7-8 persoane din anturajul lor, sar pe un bărbat într-o benzinărie la ieșirea din Piteşti spre Ştefăneşti. Îl lovesc cu pumnii, picioarele şi chiar cu bâte, până când cade la pământ.

Martorii care au văzut scenele au sunat la 112, arată știripesurse.ro.

Autoritățile venite la fața locului nu au mai găsit nici agresorii, nici victima. Bărbatul a ajuns rănit la spital, dar până acum nu a făcut plângere la poliție. Ofiţerii s-au sesizat însă din oficiu pentru infracțiunea de tentativă de omor şi i-au căutat pe toți cei implicați în scandal.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: Dani Mocanu, bătaie în benzinărie

Dani Mocanu: „Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea.”

Nando Mocanu, fratele lui Dani Mocanu: „Eu sunt singurul vinovat.”

Reporter: „Dar ce aţi avut de împărțit?”

Nando Mocanu, fratele lui Dani Mocanu: „E totul o făcătură. Frate-miu nu a făcut nimic. Eu am dat, eu trebuie să plătesc. Frate-miu ne-a ţinut doar să ne despartă.”

La două zile după acest episod, Dani Mocanu și fratele lui au părăsit țara. Cei doi au plecat în Italia şi nu au putut fi audiați. Ieri, polițiștii i-au așteptat la aeroport.

Cum au aterizat pe aeroportul Otopeni Dani Mocanu şi fratele Nando au fost aşteptaţi la scara avionului de ofițerii de la investigații criminale. Dani Mocanu avea deja pe numele lui o citație pentru audiere în acest caz. A fost dus direct la sediul poliției din Argeş.

Manelistul se ceartă des cu legea, iar în spatele lui se află un șir mare de acuzații.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În luna iulie, ar fi amenințat cu un cuțit un bărbat într-un club, dar a fost lăsat în libertate.

Citește si: VIDEO- Polițiștii au descins acasă la Dani Mocanu. Manelistul ar fi amenințat un fotbalist într-un club

Viorel Mocanu, tatăl lui Dani Mocanu: „Unde merg (n.r. Dani şi Nando), de două, trei săptămâni sunt provocați de diferite grupuri. Nu știu de unde, din ţară, de pe aici, ca să îmi facă rău la familie şi la copii. Totul e programat de cineva care e împotriva familiei mele.”

Cu un an în urmă, Mocanu a primit şase luni de închisoare cu executare. El era acuzat că, într-un videoclip, a incitat la ură împotriva femeilor. Clipul a fost interzis pe internet, ulterior.

Citește si: Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de omor, după scandalul din benzinăria din Pitești

Dani Mocanu a făcut însă apel la sentința dată iar cazul încă se judecă. În 2020, Dani Mocanu s-a ales cu dosar penal după ce a folosit un leu subnutrit şi cu răni vizibile la filmări pentru un alt videoclipul de-al său. Iar în urmă cu 5 ani, a fost arestat de procurorii DIICOT pentru conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism şi trafic de persoane. Dosarul nu a fost nici până acum finalizat în instanță.

VIDEO: Declarațiile făcute de Dani Mocanu, când a ieșit din arestul poliției


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si