Renumitul cântăreț de manele și-a anunțat fanii că renunță la renunță la genul care l-a consacrat pentru a se dedica cântărilor religioase, închinate lui Iisus. 

”Dragi prieteni și fani, vă anunț din toată inima mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absolut deloc. Am câteva proiecte terminate deja pe care le-am programat până pe data de 7 ianuarie 2021, iar apoi voi lăuda pe Domnul Isus prin cântări Duhovnicești!

Citeste si: VIDEO- Copil de milionar, filmat când fumează și bea

Citeste si: Fiica vrăjitoare a lui Emi Pian s-a lăsat de meserie după decesul tatălui ei? Izabela a fost sfătuită să arunce cărțile de tarot în foc!

Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!!!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cât câștingă Dani Mocanu din Youtube

Cântărețul câștigă zilnic între 200 și 4.600 de dolari, în funcție de numărul afișări.

”Multumesc lui Isus Hristos ca ti a pus pe suflet acest minunat lucru care te va ajuta sa traiesti o viata linistita si fericita fi binecuvantat. Slavit sa fie numele domnului isus in vecii vecilor ”, a fost reacția unui fan.

”Cum adica..?? Legai femeile in lesă si le plimbai și acum o să cânti Tatal Nostru? ????Danutzule ,cam suspect..”

”Odată tot asa ai zis,ca te lasi de cântat și tot ai făcut melodii superbe.. succes în continuare”

”Nu știu boss dacă este motivul dar io cred ca ai decăzut de când ai intrat pe fir cu costi ioniță tu ai facut treabă cu vagabonzi oricum vei rămâne o LEGENDĂ”, au fost câteva dintre reacțiile celor care îl urmăresc pe Facebook.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mark Stam: „Așa se fac milioanele în industria muzicala!”

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si