Tatăl lui Dani Prințul Banatului s-a stins din viață. Artistul este dărâmat de durere.

"Am rămas fără tata??? Dumnezeu să te ierte, tăticul meu bun și drag???”. După doar câteva ore, Dani a mai postat o fotografie din locul în care tatăl lui și-a dat ultima suflare. „Locul unde tăticul meu scump și drag și-a dat ultima suflare”, scrie Dani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Condoleanțe familiei. Dumnezeu să îl ierte, odihnă veșnică în împărăția raiului, sincer, în pare rău, am trecut și eu prin așa ceva. Să fiți puternici!”, ”Fii tare! Dumnezeu să îl ierte! Sincere condoleanțe! Și eu am trecut prin asta la vârsta de 15 ani și a murit pe brațele mele! Trebuie să fim tari! Știu că e greu!”, au fost câteva dintre comentariile celor care îi sunt apropiați lui Dani Prințul Banatului.

Dani Prințul Banatului, melodie specială pentru tatăl său

Dani Prințul Banatului și-a iubit extraordinar de mult tatăl și i-a dedicat inclusiv o melodie

Citeste si: Hotărârea privind redeschiderea restaurantelor în spaţii închise, adoptată de Guvern

Citeste si: Care sunt județele cele mai lovite de coronavirus înainte de intrarea în toamnă

Dani Prințul Banatuluiurmărit de ghinion

Se pare că norocul nu-i surâde lui Dani Prințul Banatului. În perioada sărbătorilor a anului trecut, manelistul a divorțat de Adelina. Se pare că manelistul ar fi avut nenumărate situații în care și-ar fi înșelat soția, fapt care a dus la destrămarea căsniciei.
Dani și Adelina au împerună un copil, care a rămas cu mama sa. Cântărețul de muzică de petrecere va trebui să plătească o pensie alimentară egală cu ¼ din veniturile sale nete lunare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si