Un minor de trei ani a avut parte de un sfârșit cumplit. Daniel a fost ucis de un câine. Nimeni nu se gândea că va avea parte de o moarte astfel de violentă. Tragedia a avut loc în Anglia.

Citește si: O fetiță de doar 3 luni ar fi fost ucisă de iubitul mamei. Ce descoperire au făcut medicii legiști pe trupul fetiței

Băiatul a fost omorât de un patruped al unui localnic. Nu este prima dată când acel câine atacă oamenii. Anul trecut, animalul care l-a ucis pe cel mic a mai atacat două persoane care locuiesc în apropiere, ieșite la plimbare.

Copil ucis de câine

Una dintre cele două femei care a fost atacată de câine a fost grav rănită și transportată de urgență la spital. Istoria s-a repetat curând, atunci când Daniel, un băiețel de trei ani din Anglia, a fost omorât de același câine.

Citește si: Un copil de 10 ani a murit sfâșiat de Pitbull. Nu a mai avut nicio o șansă să scape cu viață

Familia a transmis că Daniel era un copil fericit. El era amabil și grijuliu, și a fost iubit de toți cei care l-au cunoscut.

Apropiații au declarat că cel mic se juca mai mereu cu sora și cu fratele lui și îi plăcea să fie în preajma animalelor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Micuțul iubea câinii, el avea și un ponei pe nume Splash. Copilul se afla în Milnrow, Rochdale, în jurul orei prânzului, atunci când a avut loc tragedia de proporții, care a luat prin surprindere comunitatea.

Localnicii sunt copleșiți de durere. Ei se tem pentru viețile lor și ale copiilor lor. Proprietarul animalului a fost reținut și audiat de către oamenii legii din Anglia, pentru a afla cum s-a întâmplat totul.

Citește si: Un bătrân din Reșița a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost sfâșiat de o haită de câini

Pe poarta proprietății respective erau lipite tot felul de mesaje de avertizare, în care proprietarul explica cât de periculos este animalul care se află în curtea respectivă. Cel mic a fost dus cu ambulanța la spital, însă cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Daniel a avut leziuni incompatibile cu viața.

O altă victimă a povestit coșmarul prin care a trecut.

„Am întrebat dacă mai pot face ceva și mi-au răspuns că nu, pentru că nu sunt suficiente dovezi. Eram pe o potecă publică, poarta era deschisă și cei doi câini au ieșit și atunci m-au atacat'', a spus supraviețuitoarea.

Citește si: Un copil de 10 ani se zbate între viață și moarte, după ce a fost atacat de câinii vecinului! Cazul a îngrozit întreaga comunitate din Sfântu Gheorghe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si