Daniel era un baiat de numai 21 de luni, fiul lui Ali si al lui Dan. Parintii lui au fost cei care au facut publica povestea si imaginile suferintei prin care au trecut.

Citeste si: Filip, baietelul bolnav care isi dorea sa fie inmormantat langa mama lui, a murit. "Ingropati-ma in sicriul mamei mele ca sa aiba grija de mine in ceruri!"

Copilul se nascuse la 26 de saptamani, asa ca a fost pus intr-un ventilator timp de 16 zile.
Cei doi au avut ocazia sa petreaca un an cu cel mic, inainte ca viata sa-i fie luata. Ali a decis sa posteze imaginile pe internet pentru a-i anunta pe ceilalti ca povestea continua pentru cei care si-au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cand avea 21 de luni, Daniel avea leucemie pentru a doua oara, care-i va fi si fatala.

Dupa ce i s-a administrat chimioterapie, a putut merge acasa sa-si serbeze ziua de nastere. Dar leucemia s-a intors si i-a format o tumora pe creier.

Potrivit Daily Mail, citat de stirirol.ro, parintii au impartasit cat de inspirati au fost de curajul fiului lor, pe care l-a aratat cat timp era in viata. Ei cred ca Daniel s-a sacrificat pentru a-i opri pe ei de la a lua deciza de a-i opri aparatele care-l tineau in viata.


Daniel a murit chiar inainte ca parintii lui sa faca gestul dureros de a-i opri aparatele, mama sa povesteste: ,,A fost ultimul lui gest de a ne salva. A facut totul mult mai usor pentru noi”.

La inmormantare toata lumea plangea, in afara de mama lui, care a spus ca nu vrea sa isi dezonoreze fiul, care nu a varsat niciodata vreo lacrima, desi durerile prin care trecea erau cumplite. Acum cei doi parinti strang bani pentru a infiinta o fundatie care sa-i ajute pe alti copii ce se afla in aceeasi situatie cu fiul lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si