Daniel Prodan, fostul fundas al echipei nationale si al Stelei, a murit subit pe 16 noiembrie, dupa ce a suferit un infarct in vila sa din Pipera. Prietenii lui Prodan au lasat sa se inteleaga ca inima i-a cedat din cauza supararilor acumulate in ultima perioada, cand fostul sportiv s-a judecat cu cei din conducerea Federatiei Romane de Fotbal. Prodan a fost concediat de FRF in iulie 2014, din postul de director sportiv, fiind acuzat de neglijente la decontarea unor diurne, iar el a contestat desfacerea contractului de munca la Tribunalul Ilfov.

In paralel, Razvan Burleanu, presedintele FRF, l-a dat si el in judecata pe Prodan, pentru calomnie, si a castigat procesul, fostul fotbalist fiind obligat sa achite si daune de 7.000 de euro.
Razvan Burleanu, presedintele FRF, a fost unul dintre inamicii lui Daniel Prodan
Razvan Burleanu, presedintele FRF, a fost unul dintre inamicii lui Daniel Prodan
Primul proces se afla in plina derulare, dupa ce, in prima faza, instanta a dat dreptate FRF. Prodan a facut insa apel, deschizand, pe 21 iunie 2016, un proces de “contestaţie decizie de concediere- cerere de revizuire”. Primul termen al procesului de la Curtea de Apel s-a judecat pe 9 noiembrie 2016, cu doar o saptamana inainte ca Prodan sa moara. Instanta a decis amanarea cauzei pana pe 25 ianuarie 2017. Chiar daca Prodan a murit, pe site-ul Ministerului de Justitie el figureaza in continuare ca “revizuent”, adica are calitatea de parte care a introdus o cerere de revizuire a unui proces.
Daniel Prodan a jucat 54 de meciuri in tricoul nationalei
Daniel Prodan a jucat 54 de meciuri in tricoul nationalei

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si