Close sidebar
Close sidebar

Daniel și-a presimțit moartea? Mesajul transmis de fotbalistul de 19 ani, înainte de accident

Daniel Manolea, fotbalistul de 19 ani, mort în accident, a postat un mesaj care acum pare prevestitor al tragediei sale.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Daniel Manolea, un tânăr de 19 ani, fotbalist la LPS Suceava, a murit într-un groaznic accident, la finalul săptămânii trecute. Daniel, care se pregătea de Bac, era elev la Liceul cu Program Sportiv Suceava și un fotbalist talentat. El a murit într-un accident rutier produs pe drumul E70, în județul Teleorman, în mașina condusă chiar de tatăl lui, și care s-a răsturnat după ce a lovit frontal un alt autoturism.

Citeste si: Povestea extraordinară a Lilianei, românca devenită eroină în Italia! A muncit gratis într-un spital de bolnavi cu Covid-19

Daniel Manolea era extrem de activ pe pagina sa de socializare, unde posta tot felul de preluări, de faze haioase sau emoționante. Recent, Daniel Manolea a preluat o postarea a cuiva, care la momentul respectiv nu a fost prea apreciată de prietenii săi, fiind considerată ”glumă sinistră”, însă acum, după tragedie pare că a fost prevestitoare.

”În timp ce tu îmi ignori mesajele pe care ți le-am scris la volan, alta moare că am dat cu mașina peste ea”, este mesajul postat de Daniel Manolea pe pagina sa.

Ca o ironie, un șofer neatent i-a luat și lui viața câteva zile mai târziu!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Accident rutier neobișnuit! Un copil de trei ani s-a urcat la volanul mașinii și a accidentat-o pe mama sa

Autoutilitara plină cu marfă, în care se afla Daniel Manolea și care era condusă de tatăl său, a fost lovită în plin de un autoturism ieșit din coloana de pe contrasens.

Impactul a fost de o violență extremă, autoutilitara fiind proiectată în afara carosabilului și răsturnată. În accident au murit trei oameni, iar tatăl lui Daniel a fost rănit.

Daniel Manolea, tânărul fotbalist mort în accident, se pregătea de Bac

Daniel Manolea era în vederile echipei de liga a III-a, Șomuz Fălticeni, și urma să dea examenul de bacalaureat. 

Citeste si: Grav accident în Galați. Cinci persoane, inclusiv un copil de 10 ani, rănite

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Liceul cu Program Sportiv Suceava a transmis un mesaj emoționant după moartea lui Daniel Manolea, un tânăr care avea o carieră promițătoare în față:

”Conducerea Liceului cu Program Sportiv, cadrele didactice și personalul auxiliar transmite sincere condoleanțe familiei elevului Manolea Daniel care s-a stins din viață în urma unui tragic accident de circulație. Catedra de fotbal a hotărât ca tricoul roșu cu numărul 4 să nu fie folosit în cadrul echipei LPS Suceava, pe parcursul ediției următoare a campionatului ligii a IV-a, în semn de omagiu și respect pentru sportivul Manolea Daniel. „Manu” așa cum îl alintau colegii a fost un jucător cu o evoluție uimitoare pe parcursul celor patru ani petrecuți la LPS Suceava, reușind să urce de la nivelul de sportiv încadrat în a II-a grupa valorică până la nivelul de jucător de bază la grupele superioare și apoi în echipa de seniori, LPS Suceava din liga a IV-a. Sportivul era în vederile echipelor de liga a III-a din județul Suceava și a fost îndrumat în cea mai mare parte a scurtei sale cariere de profesorul Bîgu Răzvan”.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI