Close sidebar
Close sidebar

Daniela Condurache vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Daniela Condurache, Doamna cântecului popular românesc, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 22:00, la Kanal D!

Laura Macovei,

Daniela Condurache vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


DISTRIBUIE
acest articol

Cântăreața de muzică populară Daniela Condurache, originară din Stâncesti, Botoșani, a urcat pe scenă în urmă cu 47 de ani și de atunci bucură publicul cu talentul ei impresionant, dedicându-și întreaga viață publicului și scenei. Cu un optimism debordant, sensibilitate și profesionalism, acesta și-a dedicat întreaga viață folclorului românesc.

Prietenă de-o viață cu Irina Loghin, în anul 2000 au lansat un album împreună intitulat “Din Văleni la Botoșani”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Whitney Huston, primul film biografic

Reprezentantă de seamă a folclorului popular moldovenesc, a susținut concerte impresionante în fața unor săli arhipline, a lansat numeroase albume și a câștigat numeroase premii. Daniela Condurache este cetățean de onoare al municipiului Botoșani și al comunei Mihai Eminescu.

„V-a fost rușine de părinți când ați divorțat?”, „Cât de luptătoare este Daniela Condurache?”, „Cine e actorul de la Hollywood care s-a îndrăgostit de dvs.?”,

Ați învățat să răspundeți la SMS?”, “Care este cel mai mare regret pe care-l aveți?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Danielei Condurache în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai la Kanal D.

Citește și: Cum obții bifa albastră pe Instagram

Prin intermediul celor 40 de întrebări telespectatorii vor afla cum și când a decis acesta să își închine întreaga viață cântecului popular românesc, dar și alte dezvăluiri din cariera și viața personală a artistei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI