Polițiștii Capitalei au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri, după ce, de 8 martie, scenele unui dans lasciv dintr-un club au apărut în mediul online.

Dosar penal pentru dansul lasciv din club de 8 martie

Conform unui comunicat, polițiștii Secției 1 s-au autosesizat după ce imaginile cu scenele de dans au apărut în mediul online.

Citește și: Drogat și fără permis, a fugit de poliție

Conform Codului Penal, fapta este încadrată la infracțiune de ultraj contra bunelor moravuri dacă o persoană săvârşeşte în public acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite.

Citește și: Acțiune a polițiștilor în Dolj. S-au efectuat controale rutiere în privința consumului de droguri și alcool

Pedeapsa este de la 3 luni la 2 ani de închisoare sau amendă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mai grav este că, potrivit polițiștilor, în publicul martor la scenele incendiare au fost prezente și persoane minore.

Citește și: Legea ce pedepsește cu închisoarea cultivarea, deţinerea, vânzarea drogurilor de risc, promulgată

Ancheta polițiștilor este în continuare în desfășurare.

BREAKING NEWS Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț și președintele CJ Neamț, a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Brașov la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

Instanța a dispus și confiscarea de la Arsene a sumelor de 80.000 de euro și 80.000 de lei.

Arsene a fost acuzat că ar fi luat bani pentru a interveni în 2013 la conducerea Agenției Naționale de Integritate pentru a îndepărta din funcție un rival politic.

În primă instanță a fost condamnat la 8 ani și 4 luni de închisoare

În prima instanță, la 8 aprilie 2022, Ionel Arsene fusese condamnat la 8 ani şi 4 luni de detenţie efectivă pentru corupţie de către Tribunalul Bacău. El a făcut apel, iar acesta s-a judecat la Curtea de Apel din Brașov. 

Instanța a dispus măsura interzicerii dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat și a dreptului de a ocupa o funcție de conducere, sau de a exercita atribuții de conducere în cadrul vreunui partid sau alianță politică din România, pe o perioadă de 5 ani.

Citeste si:  O studentă din Iași a murit în timp ce mânca lapte cu cereale. Cu doar câteva minute înainte, mama ei i-a adus micul dejun- kanald.ro

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”- radioimpuls.ro

Citeste si:  Platforma pe care a apărut Răzvan Miheț după despărțire! Mulți nu cred că poate fi real- wowbiz.ro

De asemenea, s-a decis confiscarea sumelor de 80.000 Euro şi 80.000 lei, se arată în hotărârea instanței.

Ionel Arsene ar fi plecat din țară

Potrivit unor surse, Ionel Arsene ar fi părăsit din țară înainte de pronunțarea sentinței.

Ionel Arsene este unul dintre cei mai influenți lideri locali din PSD. Acesta a fost condamnat pentru trafic de influență, după ce a fost trimis în judecată de DNA în 2018 fiind acuzat că în 2013, în calitate de deputat și președinte al organizației PSD Neamț, a primit de la o persoană suma de 100.000 euro pentru a-și folosi influența asupra unor persoane din conducerea Agenției Naționale de Integritate, în scopul de a se constata nerespectarea dispozițiilor legale privind conflictul de interese și regimul incompatibilităților în cazul unei persoane care, la acea vreme, avea funcție de conducere în administrația locală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si