Cadrul didactic, care între timp a ajuns să ocupe funcția de directoare a unității de învățământ din Valea Largă, județul Mureş, a fost coregraf fără voia sa pentru cei doi  elevi  care dansau pe bănci, în timp ce erau acompaniaţi cu ţipete de colegii lor de clasă.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu fiica Elenei Udrea. Adrian Alexandrov se ocupă de micuța Eva de când politiciana a fost arestată

„Era în pauză și filmulețul ține 27 de secunde. Li s-a atras atenția să coboare, însă partea aceea nu există. Eram la catedră cu o elevă, îi dădeam explicații și pe urmă li s-a atras atenția. Așa ceva nu se întâmplă în orele de limba franceză sau engleză", a declarat fosta dirigintă a elevilor, în prezent directoarea școlii din Valea Largă, Petruța Bungardean, după ce imaginile au ajuns virale pe rețelele de socializare.

Explicația primarului din Valea Largă: Nu aveau unde să îşi consume energia 

Edilul comunei Valea Largă are şi o explicaţie pentru ceea ce s-a întâmplat în sala de clasă. Elevii au fost filmați în timpul pandemiei, atunci când nu puteau ieşi din clase şi nu aveau unde să îşi consume energia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Atunci condițiile sanitare impuneau rămânerea elevilor în clase în timpul pauzelor. Vom lua măsuri legale care se impun", a explicat Beniamin Pădurean, primarul comunei Valea Largă.

Citeste si: O femeie a fost bătută crunt în mijlocul unui magazin din Maramureș. Un bărbat a atacat-o printre rafturi, în fața clienților

Și comunitatea de părinți este de părere că profesorii ar trebui să aibă o atitudine mai fermă, pentru a împiedica astfel de întâmplări.

Până în prezent, situaţia nu a fost clarificată, iar atât elevii cât şi profesoara au scapat nesancţionaţi.

Citeste si: Prețul incredibil pe care l-a afișat un român pe un site de anunțuri. Cât costă un frigider Fram din anii 60


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si