Fostul fotbalist român Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni de închisoare pentru că a condus o mașină fără permis de conducere.

El a anunțat că duminică după-amiază revine în țară și că se va preda. El va fi preluat de polițiști de la Aeroportul Otopeni și va fi dus la penitenciar.

Citește și: VIDEO- Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare cu executare. Fostul fotbalist va petrece 7 luni în spatele gratiilor din penitenciarul Rahova

„Îmi voi duce crucea”

Dănuț Lupu ar urma să fie preluat de oamenii legii la sosirea în țară și ulterior va fi dus la penitenciar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Bineînţeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau şi biletele de avion de întoarcere. Îmi voi ispăşi pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declaraţie şi sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a declarat Dănuț Lupu, potrivit News.

Dănuț Lupu va sta 7 luni după gratii

Fostul fotbalist a fost condamnat în apel, la închisoare pentru conducerea unui autoturism fără a deține un permis de conducere. Decizia a fost anunțată luni de Curtea de Apel București.

El a fost dat în urmărire și figurează pe lista persoanelor urmărite de pe site-ul Poliției Române.

„Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134

din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile închisoare pentru săvârşirea  infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, scrie pe site.

Citește și: Dănuț Lupu, condamnat cu executare

La data de 16 februarie, Judecătoria Cornetu hotărâse condamnarea lui Dănuț Lupu la 7 luni și 10 zile de închisoare, însă fostul jucător a contestat hotărârea, iar Curtea de Apel București a respins apelul. Decizia închiderii sale este definitivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si