Close sidebar
Close sidebar

Dany Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, a fost înmormântat

Dany Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, a fost înmormântat astăzi. Mama și soția tânărului au plâns neîncetat la căpătâiul lui.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Dany Vicol, în vârstă de 24 de ani, a fost înmormântat joi, 12 septembrie, lângă sora lui. Lăutarii au interpretat cântece de jale în timp ce trupul neînsuflețit al tânărului era condus pe ultimul drum.

Dany Vicol a fost înmormântat în localitatea Rudeni, lângă mormântul surorii sale, pe care o boală incurabilă a răpus-o la vârsta fragedă de șase ani.

Toți cei care au participat la înmormântare au purtat tricouri albe și negre, toate cu fotografia tânărului.

Citeste si: Tânăr de 27 de ani din București căutat cu disperare de familie și prieteni

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: E oficial! Mario Iorgulescu, băut și drogat în momentul accidentului

Citeste si: Doliu în presa din România: A murit jurnalistul Octavian Metoni

Mama și soția tânărului nu s-au putut dezlipi de sicriu.

Dany Vicol, 24 de ani, și-a pierdut viața în accidentul produs sâmbătă noaptea de Mario Iorgulescu, pe o șosea din București.

Băiatul a murit pe loc în urma impactului.

"Accidentul s-a produs în faţa mea. Eu mă aflam cu maşina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din maşină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror.

M-am dus la el şi i-am zis: «Dacă trăieşti şi mă auzi, te rog să clipeşti!». A apucat să mai clipească o dată şi… gata! M-am dus către cealaltă maşină. L-am scos din maşină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii şi-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă şi i-am dat lui Mario apă, apoi au venit şi ajutoarele", a declarat un martor de la locul accidentului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI