Desi avea toata viata inainte, ea nu a mai avut sansa sa se bucure de viitor. Boala crunta de care suferea a invins. Daria s-a stins din viata din cauza leucemiei.

In ziua in care a murit colegii si profesorii Dariei au scris un mesaj emotionant.

„Astazi, a plecat in calatoria din tara ingerilor eleva noastra, din clasa a X – B, filologie bilingv engleza, Daria Iacob.

Am fost alaturi de ea in clasele de gimnaziu, elevi si profesori. Am impartasit bucuria reusitei la examenul de Evaluare Nationala. I-am fost alaturi in anul care s-a scurs in suferinta si am sperat, impreuna cu parintii ei dar si cu elevii din scoala, care au inteles sa fie solidari cu cauza familiei, ca va reveni printre noi, in anul scolar ce urmeaza. Destinul a hotarât diferit. Suntem alaturi de familie in aceste momente! Drum lin printre ingeri, Dumnezeu sa te ocroteasca, Daria!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Ingerii sa o aiba in paza!”

„Condoleante familiei si pe tine, ingeras, sa te ia Dumnezeu in grija Lui...”

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace, copil frumos!”

Acestea sunt cateva mesaje care curg pe pagina de Facebook a liceului in care Dariei nu i s-a mai acordat timp sa se intoarca la cursuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si