„Cred că în premieră în politica românească în ultimii 20 de ani am invitat partidele la o consultare despre data alegerilor locale şi la alte reglementări aferente. PSD a arătat din nou că nu înţelege democraţia, nu a fost prezent. Cu celelalte partide a rezultat ca cea mai probabilă data, data de 28 iunie”, a afirmat Orban.

Citeste si: Universitatea din București la un pas de a se închide

S-a decis data alegerilor, influențată de CORONAVIRUS. Ludovic Orban face anunțul

El a spus că a luat în calcul mai multe argumente legare de derularea campaniei după creşterea temperaturilor, astfel încât în funcţie de evoluţia epidemiei să existe un impact minim.

Citeste si: Coronavirus București. Cine sunt cele opt persoane diagnosticate cu coronavirus

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

S-a decis data alegerilor, influențată de CORONAVIRUS

Citeste si: Coronavirus afectează sărbătorile religioase și ritualurile creștinilor până la 3 aprilie

„Am ţinut cont de examentul de capacitate şi Bacalaureat, care ar trebui să se finalizeze.

4 şi 21 iunie ar fi pus probleme pentru cele două examene. Nu va exsta o interferenţă între procesul electoral şi cel de organizare a acestor examene”, a dat asigurări premierul.

Citeste si: Măsuri sanitare fără precedent! Cum se mobilizează autoritățile din România pentru a evita răspândirea coronavirusului!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si