Cazul afaceristului Adrian Kreiner a șocat o țară întreagă. La mai bine de o săptămână de când afaceristul a fost atacat de hoți în locuința sa, cei care i-au luat viața sunt încă în liberate, poliția nu a reușit să îi identifice pe cei care au comis fapta.

Important de menționat este faptul că anchetatorii au restrâns cercul de suspecți. Anunțul a venit din partea autorităților după ce presa a transmis că, seara trecută, ar fi avut loc mai multe percheziții în locuința vinovaților, cetățeni pakistanezi.

Date oficiale despre cazul morții afaceristului Adrian Kreiner: "Există bănuiala că cei trei autori sunt cetățeni români"

Date oficiale despre cazul morții afaceristului Adrian Kreiner: "Există bănuiala că cei trei autori sunt cetățeni români"

Procurorul Mihaela Ruginosu, declarații publice despre cazul lui Adrian Kreiner

În urma apariției informației cum că, vinovații în cazul Kreiner, sunt percheziționați, procurorul Mihaela Ruginosu a făcut precizări importante. Magistratul a precizat că perchezițiile de noaptea trecută de la Sibiu nu au legătură cu cazul afaceristului Adrian Kreiner. Mai mult, în cazul morții omului de afaceri cercetările sunt în desfășurare, nu a existat nicio percheziție și nu au fost efectuate descinderi în vederea capturării autorilor. 

Acum, principalii suspecți în acest caz revoltător sunt cetățeni români.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

„A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor. Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei”, a spus Mihaela Ruginosu în calitate de purtător de cuvânt Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citește și: FOTO/VIDEO- Anchetatorii, pe urmele presupușilor criminali ai afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner. Există suspiciuni că ar fi localizați

Date oficiale despre cazul morții afaceristului Adrian Kreiner: "Există bănuiala că cei trei autori sunt cetățeni români"

Date oficiale despre cazul morții afaceristului Adrian Kreiner: "Există bănuiala că cei trei autori sunt cetățeni români"

Informații oficiale despre cazul afaceristului Adrian Kreiner

Trei indivizi au jefuit locuința afaceristului Adrian Kreiner. Suspecții l-au agresat pe cunoscutul om de afaceri din Sibiu care, în urma rănilor puternice, s-a stins din viață pe patul de spital.

Anchetatorii au restrâns cercul suspecților și potrivit informațiilor ar fi vorba despre trei cetățeni români. Indiciile fac parte din dosarul analizat de anchetatori.

O filmare apărută în spațiul public surprinde trei bărbați pe aleea unui bloc din apropierea străzii unde se află casa lui Adrian Kreiner, în aceeași noapte în care a avut loc atacul tragic. Cei trei bărbați au fost surprinși grăbiți de camera de supraveghere amplasată pe un balcon.

Citește și: VIDEO- Primele imagini cu presupușii criminali ai afaceristului din Sibiu. Trei bărbați au fost surpinși de camerele de supraveghere din zonă- UPDATE

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”- kfetele.ro

Citeste si: Nicki Minaj a dat-o iar în bară: "Să-i fie rușine de ea însăși. Nu are respect pentru fani". Ce s-a întâmplat în ultimul său spectacol din Dublin- radioimpuls.ro

Anchetatorii spun că iau în calcul imaginile și indiciile de pe camera de supraveghere pentru a identifica autorii jafului și a morții afaceristului.

„În ceea ce priveşte imaginile video care circulă în spaţiul public reprezentând trei persoane purtând cagule, putem confirma că aceste imagini se regăseau deja la dosarul cauzei fiind luate în considerare în investigaţie.

Procurorul criminalist beneficiază de sprijinul unei echipe constituite din lucrători de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale, precum şi din cadrul altor inspectorate judeţene de poliţie din ţară şi din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR, cu suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR”, a declarat oficial procurorul Mihaela Ruginosu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si