Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | David, copilul român care a fost răpit de propriul tată la Padova, a fost găsit

Autoritățile l-au găsit pe copilul român luat de lângă mama sa din Padova. Polițiștii l-au identificat inclusiv pe bărbatul care avea interdicția de a se apropia de cel mic.

M.A.,

David, copilul român care a fost răpit de propriul tată la Padova, a fost găsit într-un tren


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Împreună cu alți trei complici, Bogdan Hristache a reușit să își răpească fiul, folosind o dubă. Seara trecută, tatăl împreună cu minorul de 5 ani au fost depistați într-un tren, într-o localitate de la granița româno-maghiară. 

Cel mic a fost plasat sub protecție

  "Era împreună cu tatăl lui, Bogdan H., care, împreună cu alți trei bărbați, l-au luat cu forța pe copil de lângă mama lui, marți dimineață, și au fugit cu o dubă neagră. Minorul a fost pus sub protecție", potrivit unei postări făcute de Quatro Grado pe Facebook.

Furgoneta care a fost folosită pentru răpirea lui David fusese deja găsită de autoritățile italiene.

Carabinierii din Padova au descoperit autoutilitara marca Mercedes Vito neagră abandonată lângă un atelier mecanic. Vehiculul a fost preluat și dus într-o zonă protejată pentru investigații tehnice. 

Citeste si: VIDEO| Un copil român a fost răpit în Italia de tatăl său. Bărbatul avea interdicție de a se apropia de el

Bărbatul a mai recurs în trecut la astfel de gesturi, astfel încât magistații din București au emis un ordin de protecție pe numele său.

Individul nu avea voie să se apropie de David și nici de mama acestuia. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

David a fost găsit într-un tren, alături de tatăl care îl răpise. 

David a fost răpit sub ochii mamei sale

"Un copil de 5 ani, pe nume David, a fost smuls din mâinile mamei sale de 25 de ani, marți dimineață, în jurul orei 8.30, în via Salandra, zona San Lazzaro din Padova.

Doi bărbați au blocat-o, un al treilea l-a luat pe băiețel, în timp ce al patrulea a așteptat la volanul unei dube negre. Cei patru împreună cu micuțul s-au făcut apoi nevăzuți, în strigătele disperate ale tinerei mame", au relatat jurnaliștii de la  TV7.

Citeste si: FOTO| Copil de 10 ani din Alba Iulia, dispărut! Mama crede că a fost răpit de tatăl său! Poliția îl caută

Carabinierii au lansat o percheziție după plângerea depusă de Alexandra Moraru, mama lui David. Femeia i-a transmis fostului său soț un mesaj în cadrul emisiunii "Chi l'ha visto?" de pe Rai 3: "Adu copilul acasă, vreau să știu cum se simte. El are nevoie de mine și eu am nevoie de el, te rog".

Citeste si: Un băiețel român, răpit chiar sub ochii mamei, în Italia! Cine este principalul suspect

Tatăl micuțului, cercetat 

David s-a născut în 2016 și a petrecut puțin timp cu tatăl său, din cauza unei relații care nu a mai mers între cei doi parteneri. Alexandra Moraru spune că în trecut au existat amenințări și stări conflictuale între ea și Bogdan Hristache. O scenă asemănătoare s-a produs în urmă cu 3 ani, când bărbatul și-a răpit fiul și l-a ținut departe de mama sa timp de 8 luni. David a fost adus înapoi după o negociere solicitantă condusă de Poliția Română, întrucât bărbatul amenința că se aruncă de pe un acoperiș cu cel mic în brațe.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În prezent, Bogdan Hristache este cercetat pentru lipsire de libertate. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI