David Crosby a murit la vârsta de 81 de ani

David Crosby s-a născut în California la data de 14 august 1941. A înființat două mari trupe în anii 1960: The Byrds și Crosby, Stills și Nash. Artistul rock a fost inclus de două ori în venerata Rock and Roll Hall of Fame.

Citește și: Care este motivul pentru care actrița Ileana Stana Ionescu nu mai apare în public

În 1982, David Crosby a fost și în atenția poliției, după ce s-a înfruntat cu forțele de ordine din SUA, dar și cu o arestare, sub acuzația de droguri și de folosirea armelor. Acesta a continuat să abuzeze de astfel de substanțe după ce iubita sa a murit într-un accident de mașină. 

Mesaje de condoleanțe de la artiști

Graham Nash, coleg de trupă al lui Crosby, și-a exprimat tristețea pe rețelele sociale. El a adăugat că moartea acestuia a lăsat un „vid enorm”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: O copilă de 12 ani a murit, după ce a acceptat o provocare de pe Tiktok. Totul s-a întâmplat în timpul unui live: „Dacă nu faci asta, nu faci parte din grup”

Stephen Hills a scris că regretatul său colaborator a fost „fără îndoială un gigant al unui muzician”, chiar dacă „s-au dat cu capul de multe ori”.

Moștenirea lui va continua să trăiască prin muzica sa legendară ”,

a mai transmis soția sa. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si